Szolgáltatásaink


KERÉKPÁRKÖLCSÖNZŐ

BICIKLIZNI VÁGYÓK FIGYELEM!

Zamárdiban vagy környékén nyaral és nem hozott magával biciklit? Ne aggódjon, mi tudunk segíteni! Térjen be hozzánk a Vécsey utca 72. szám alatt található irodánkba és válasszon kedve, igénye szerint női, férfi, gyermek vagy akár tandem kerékpárjaink közül és fedezze fel a Balaton szépségeit!

Kényelméhez igény szerint biztosítunk: gyermekülést, gyermekutánfutót, sisakokat, zárakat, láthatósági mellényt, rögzíthető táskákat. Több napos bérlés esetén, valamint csoportok részére egyedi kedvezményeket nyújtunk, melyekről érdeklődjön a megadott elérhetőségeink egyikén!

Várjuk szeretettel!

Kerékpárkölcsönzési áraink

Kiegészítők (csak kerékpárral együtt bérelhetőek)

3.900 Ft /nap Felnőtt (8:00 – 20:00) 1.000 Ft /db gyermekülés
4.500 Ft /24 óra Felnőtt 3.000 Ft /db gyermekutánfutó
3.400 Ft /5 óra Felnőtt 500 Ft /db sisak
6.500 Ft /nap TANDEM 500 Ft /db táska
5.500 Ft /5 óra TANDEM
3.000 Ft /nap Gyermekkerékpár
2.300 Ft /5 óra Gyermekkerékpár
3.000 Ft /1 óra Babboe Big tricikli
1.500 Ft /nap Roller (nem elektromos)


A fenti árak az Áfa-t tartalmazzák.

Telefon: +36 30 819 1888;

Email: ildi@md-group.hu


INGATLAN

Vállalkozásunk célja minőségi nyaralást biztosítani Önnek, családjának, barátainak. Igényes nyaralóházak, apartmanok várják a déli part egyik kedvenc üdülőhelyén!

Várjuk frekventált irodánkba a nyaralótulajdonosokat, hirdessen nálunk, bízza ránk a vendégfogadással, kiadással járó ügyintézést! Természetesen, ügyfeleinkről minden birtokunkba jutott információt a legnagyobb diszkrécióval kezelünk. A jövőben szívesen látjuk Önt is, keresse fel irodánkat személyesen, telefonon vagy akár email-en.

Áraink nem tartalmazzák az ingatlanok végtakarítási díját (mely ingatlanonként eltérő lehet, tájékozódjon a részletekből),  ill. a helyi idegenforgalmi adó díját, amelynek összege vendégéjszakánként 500,-Ft/fő.
A Balaton Sound és a Strand fesztiválok ideje alatt, valamint hosszú hétvégék, ünnepek idején áraink eltérhetnek a megadottaktól, kérje egyedi ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 30 819 1888

Email: ildi@md-group.hu


KERTGONDOZÁS

Küldetésünk: Ön a kertjében ne csupán a munkát lássa, a szépségében lelje örömét!

Ehhez nyújtunk Önnek szakértő segítséget Zamárdiban és környékén elhivatott kis csapatunkkal, modern gépparkunk segítségével.
Teljes körű kertészeti szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Sokéves szakmai tapasztalatunk, és az általunk gondozott kertek tulajdonosainak folyamatos ajánlása garancia a minőségi munkavégzésünkre.
Számunkra a kertészet hivatás! Hiszünk abban, hogy a szép kert rendszeres gondoskodást igényel, az év minden időszakában a megfelelőt. Ezért elsősorban állandó kertgondozást vállalunk, mely megrendelőink számára is hatékonyabb, költségkímélőbb megoldás, így szabadidejüket valóban pihenéssel és családjukkal tölthetik.

Főbb tevékenységeink közt szerepel:

 • kertfenntartás
 • tanácsadás
 • kerttervezés
 • fűnyírás
 • gyepszellőztetés, trágyázás
 • permetezés
 • sövénynyírás
 • metszés
 • kert kilevelezés
 • fűkaszálás
 • fakivágás
 • tuskómarás
 • öntözőrendszer tervezés, telepítés

Ne feledkezzen meg kertjéről télen sem! Egyre népszerűbb téli szolgálatunk, ami magában foglalja a hó eltakarítást, az ingatlan rendszeres ellenőrzését.
Aki télen is ügyel kertjére, annak ezt tavasszal meghálálja!

Telefon: +36 30 247 0401

Email: denes@md-group.hu